Lirik Lagu Ella Nurhayati – Isep Isep Tebu

By | October 2, 2021
Ella Nurhayati - Isep Isep Tebu

Ning sor wiwitan dembara
Kita wong loro memadu cinta
Saling janji setia
Kisah cinta seia sekata

Janjine tanggal telu
Arepan ngadep ning penghulu
Sampek wis kliwat tanggale
Tapi durung ana lamarane

Reff :

Janji janji tinggal janji
Ora pernah ditepati
Dasar wong lanang tukmis
Rayuan manis serba romantis

Rasa rasa isin ning batur
Ning wong tua lan sedulur
Wis lawas demenan
Durung bae kawinan

Isep isep tebu
Kakang ning pinggir kali
Sekien wis layu
Kulane ditinggal kari

Janjine tanggal telu
Arepan ngadep ning penghulu
Sampek wis kliwat tanggale
Tapi durung ana lamarane

Reff :

Janji janji tinggal janji
Ora pernah ditepati
Dasar wong lanang tukmis
Rayuan manis serba romantis

Rasa rasa isin ning batur
Ning wong tua lan sedulur
Wis lawas demenan
Durung bae kawinan

Isep isep tebu
Kakang ning pinggir kali
Sekien wis layu
Kulane ditinggal kari

Ning sor wiwitan dembara
Kita wong loro memadu cinta
Saling janji setia
Kisah cinta seia sekata

Lirik Lagu Yang Terkait:
Isep Isep Tebu – Cover Anik Arnika, Ella Nurhayati – Isep Isep Tebu

Temukan Mp3 Ella Nurhayati – Isep Isep Tebu