Lirik Lagu EASTBEST – Nompo Loro

By | Desember 12, 2020

EASTBEST - Nompo Loro

Kelingan ndek mbiyen kae
Aku whatsapp sliramu ngongkon ngeterke
Wira wiri mubengi dalan kutho kediri
Kowe janji bakal tumekan pati

Pamitmu lungo amung sesasi
Golek rejeki kanggo nyenengno ati
Nanging kowe tego mblenjani janji iki
Lewat story kowe nglarani ati

Reff:
Aku ikhlas nompo loro
Masio sesek ing dodo ra tak roso
Yen takdire kudu ngene
Mung ikhlas nerimo
Tak dongakno kowe iso luwih mulyo

Atiku seng loro uwes ora tak roso
Yen nyawang sliramu ugo iso mulyo
Ning lor pertigaan saksi bisu perpisahan
Aku ro kowe yen pernah gandengan

Reff:
Aku ikhlas nompo loro
Masio sesek ing dodo ra tak roso
Yen takdire kudu ngene
Mung ikhlas nerimo
Tak dongakno kowe iso luwih mulyo

Aku ikhlas nompo loro
Masio sesek ing dodo ra tak roso
Yen takdire kudu ngene
Mung ikhlas nerimo
Tak dongakno kowe iso luwih mulyo..

Lirik Lagu Yang Terkait:
EASTBEST – Nompo Loro

Temukan Mp3 EASTBEST – Nompo Loro