Lirik Lagu Doel Sumbang – PASPASAN

By | June 25, 2022
Doel Sumbang - PASPASAN

Pok torolong lamun ngomong
Sora goong nu barolong
Euweuh~~komana
Barudak oge ngalelewe kamanehna
Mun digawe,hayang kapake

Ngaku sakola rada luhur
Ijazah ge meunang meuli
Tamat~~smp
Boga dompet lepet
Jeung hirupna ge kapepet

Lamun ngajajanan
Meh kapuji batur
Ngandeulkeun duit ti kolot
Ngomong unggal usik
Gunta ganti mobil
Duit keur taxi ge meunang ngeclok

Eunggeus dibeja’an ulah maksakeun
Lamun boga duit ngan paspasan
Cik ngaca diri atuh ulah sok adigung

Pok torolong lamun ngomong
Sora go’ong nu barolong
Euweuh~~komana
Barudak oge ngalelewe kamanehna
Mun digawe,hayang kapake

Ngaku sakola rada luhur
Ijazah ge meunang meuli,tamat smp
Boga dompet lepet
Jeung hirupna ge kapepet

Lamun ngajajanan
Meh kapuji batur
Ngandeulkeun duit ti kolot
Ngomong unggal usik
Gunta ganti mobil
Duit keur taxi ge meunang ngeclok

Eunggeus dibeja’an ulah maksakeun
Lamun boga duit ngan paspasan
Cik ngaca diri atuh ulah sok adigung

Pok torolong lamun ngomong
Sora goong nu barolong
Euweuh~~komana
Barudak oge ngalelewe kamanehna
Mun digawe,hayang kapake

Ngaku sakola rada luhur
Ijazah ge meunang meuli
Tamat~~smp
Boga dompet lepet
Jeung hirupna ge kapepet

Lamun ngajajanan
Meh kapuji batur
Ngandeulkeun duit ti kolot
Ngomong unggal usik
Gunta ganti mobil
Duit keur taxi ge meunang ngeclok

Eunggeus dibejaan ulah maksakeun
Lamun boga duit ngan paspasan
Cik ngaca diri atuh ulah sok adigung

Pok torolong lamun ngomong
Sora goong nu barolong
Euweuh~~komana
Barudak oge ngalelewe kamanehna
Mun digawe,hayang kapake

Ngaku sakola rada luhur
Ijazah ge meunang meuli
Tamat~~smp
Boga dompet lepet
Jeung hirupna ge kapepet

Lamun ngajajanan
Meh kapuji batur
Ngandeulkeun duit ti kolot
Ngomong unggal usik
Gunta ganti mobil
Duit keur taxi ge meunang ngeclok

Eunggeus dibejaan ulah maksakeun
Lamun boga duit ngan paspasan
Cik ngaca diri atuh ulah sok adigung

Lamun ngajajanan
Meh kapuji batur
Ngandeulkeun duit ti kolot
Ngomong unggal usik
Gunta ganti mobil
Duit keur taxi ge meunang ngeclok

Lamun ngajajanan
Meh kapuji batur
Ngandeulkeun duit ti kolot
Ngomong unggal usik
Gunta ganti mobil
Duit keur taxi ge meunang ngeclok

Lirik Lagu Yang Terkait:
Doel Sumbang – Paspasan

Temukan Mp3 Doel Sumbang – PASPASAN