Lirik Lagu Doel Sumbang – Naha Salah

By | Mei 12, 2024

Naha salah lamun kuring boga rasa
Cinta salian ka anjeun
Naha salah lamun kuring boga rasa
Deudeuh salian ka anjeun
Sapanjang anjeun satia
Akang moal rék hianat
Cinta akang moal unggut kalinduan
Sapanjang anjeun satuhu
Akang moal rék midua
Cinta akang moal gedag kaanginan

Cinta akang mah bulan
Anu nyaangan peuting
Bakal aya salalawasna
Cinta akang srangéngé
Anu maturan poé
Bakal aya salalawasna
Ulah.. melang..
Ulah.. hariwang..

Naha salah lamun kuring boga rasa
Cinta salian ka anjeun
Naha salah lamun kuring boga rasa
Deudeuh salian ka anjeun
Sapanjang anjeun satia
Akang moal rék hianat
Cinta akang moal unggut kalinduan
Sapanjang anjeun satuhu
Akang moal rék midua
Cinta akang moal gedag kaanginan

Cinta akang mah bulan
Anu nyaangan peuting
Bakal aya salalawasna
Cinta akang srangéngé
Anu maturan poé
Bakal aya salalawasna
Ulah.. melang..
Ulah.. hariwang..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Doel Sumbang – Naha Salah

Temukan Mp3 Doel Sumbang – Naha Salah