Lirik Lagu Doel Sumbang – Asa Can Lami

By | June 25, 2022
Doel Sumbang - Asa Can Lami

Asa can lami
Asa kamari
Urang tepung maheutkeun
Jangji pasini
Urang lawung mupusti
Kaheman ati

Karaos endah
Karaos linduh
Kedal lisan saluyu
Getering kalbu
Tigin asih rumaket
Niat satuhu

Cinta teh agung…
Cinta teh wening
Ngentring hariring
Beurang jeung peuting

Cinta teh rasa
Cinta teh sora
Dumeling asri
Sungkeman ati

Cinta teh agung…
Cinta teh wening
Ngentring hariring
Beurang jeung peuting

Cinta teh rasa
Cinta teh sora
Dumeling asri
Sungkeman ati

Asa can lami
Asa kamari
Urang satujuan
Nyungsi pangharepan

Asa can lami
Asa kamari
Urang tepung maheutkeun
Jangji pasini
Urang lawung mupusti
Kaheman ati

Karaos endah
Karaos linduh
Kedal lisan saluyu
Getering kalbu
Tigin asih rumaket
Niat satuhu

Cinta teh agung…
Cinta teh wening
Ngentring hariring
Beurang jeung peuting

Cinta teh rasa
Cinta teh sora
Dumeling asri
Sungkeman ati

Cinta teh agung…
Cinta teh wening
Ngentring hariring
Beurang jeung peuting

Cinta teh rasa
Cinta teh sora
Dumeling asri
Sungkeman ati

Asa can lami
Asa kamari
Urang satujuan
Nyungsi pangharepan

Cinta teh agung…
Cinta teh wening
Ngentring hariring
Beurang jeung peuting

Cinta teh rasa
Cinta teh sora
Dumeling asri
Sungkeman ati

Cinta teh agung…
Cinta teh wening
Ngentring hariring
Beurang jeung peuting

Cinta teh rasa
Cinta teh sora
Dumeling asri
Sungkeman ati

Lirik Lagu Yang Terkait:
ASA CAN LAMI – Doel Sumbang

Temukan Mp3 Doel Sumbang – Asa Can Lami