Lirik Lagu Dini Kurnia – Bokong Mentul

By | July 23, 2021
Dini Kurnia - Bokong Mentul

Kocar kacer
Ati iki koyok damen kobong
Neng ngarepe moto
Bojo njawil bokong liyo

Mentolo nutuk ndase
Nduwe bojo kok ndrabus eram
Gampang nglirik
Wong wedok anune sing mentul tenan

Reff:
Aku njaluk pegat kudu njaluk pegat
Masio tansah sayang
Tego ra tego
Kudu tak tegakne amergo kahanan
Abot aboto kudu tak lakoni
Iki wes critoku
Roso sayangku roso tresnamu
Dadi pedot tatu

Getunku sampek kroso mambu
Tape jemek mbanyu

Kocar kacer
Ati iki koyok damen kobong
Neng ngarepe moto
Bojo njawil bokong liyo

Mentolo nutuk ndase
Nduwe bojo kok ndrabus eram
Gampang nglirik
Wong wedok anune sing mentul tenan

Reff:
Aku njaluk pegat kudu njaluk pegat
Masio tansah sayang
Tego ra tego
Kudu tak tegakne amergo kahanan
Abot aboto kudu tak lakoni
Iki wes critoku
Roso sayangku roso tresnamu
Dadi pedot tatu

Aku njaluk pegat kudu njaluk pegat
Masio tansah sayang
Tego ra tego
Kudu tak tegakne amergo kahanan
Abot aboto kudu tak lakoni
Iki wes critoku
Roso sayangku roso tresnamu
Dadi pedot tatu

Getunku sampek kroso mambu
Tape jemek mbanyu..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Dini Kurnia – Bokong Mentul

Temukan Mp3 Dini Kurnia – Bokong Mentul