Lirik Lagu Dina Cinderella – Tresnoku kepenggak itungan jowo

By | January 13, 2020
Lirik Lagu Dina Cinderella - Tresnoku kepenggak itungan jowo

Biyen kowe nate janji
Nanging sak iki hlakok mbok blenjani
Opo to sebabpe iki
Kowe lan aku ora direstui

Tresnoku marang sliramu
Nganti sak iki ora oleh restu
Lilo aku ra lilo awakmu sak iki
Disanding wong liyo

Tresnaku kepenggak wong tuwo
Kepenggak mergo itungan jowo
Lilakno kudu tak lilakno
Amergo tresno ra biso dipekso

Tresnaku kepenggak wong tuwo
Kepenggak mergo itungan jowo
Lilakno kudu tak lilakno
Amergo tresno ra biso dipekso

Tresnaku kepenggak wong tuwo
Kepenggak mergo itungan jowo
Lilakno kudu tak lilakno
Amergo tresno ra biso dipekso

Lirik Lagu Yang Terkait:
Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo – Dina Cinderella, Edot Arisna – Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo, Nella Kharisma – Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo, Jihan Audy – Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo, Hana Monina – Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo

Temukan Mp3 Dina Cinderella – Tresnoku kepenggak itungan jowo