Lirik Lagu Dimas Tedjo – PENGEN NYANDING

By | Juni 10, 2024

Sejak pertama ku berjumpa denganmu
Gemeter atiku yen nyawang netramu
Duh wong ayu opo sliramu ora kroso
Solah bawamu tak gatekke saben dino

Hari-hariku kudu menanggung rindu
Awan wengi rasane pengen ketemu
Duh wong ayu ojo mung teko ning impenku
Pengen aku nyawiji karo uripmu

Koyo ngene rasane nandang asmoro
Pengen nyanding anane ra ono liyo
Opo tego sliramu nyawang awakku
Kesikso roso mergo nunggu tresnamu

Nganti kapan sliramu kerso ngendiko
Nelakke roso ora liyo roso tresno
Duh katresnan ojo ninggal aku lungo
Tak enteni nadyan nganti ganti mongso

Sejak pertama ku berjumpa denganmu
Gemeter atiku yen nyawang netramu
Duh wong ayu opo sliramu ora kroso
Solah bawamu tak gatekke sabendino

Hari-hariku kudu menanggung rindu
Awan wengi rasane pengen ketemu
Duh wong ayu ojo mung teko ning impenku
Pengen aku nyawiji karo uripmu

Koyo ngene rasane nandang asmoro
Pengen nyanding anane ra ono liyo
Opo tego sliramu nyawang awakku
Kesikso roso mergo nunggu tresnamu

Nganti kapan sliramu kerso ngendiko
Nelakke roso ora liyo roso tresno
Duh katresnan ojo ninggal aku lungo
Tak enteni nadyan nganti ganti mongso

Lirik Lagu Yang Terkait:
Pengen Nyanding – Dimas Tedjo

Temukan Mp3 Dimas Tedjo – PENGEN NYANDING