Lirik Lagu Didi Kempot – Penyiar Radio

By | February 26, 2022
Didi Kempot - Penyiar Radio

Suaramu, pancen penak, dirungo’ke
Gawe seneng, uwong sing podo, mirengke
Suaramu, ora biso, dilale’ke
Senajan, aku mung krungu suarane.

Penyiar radio aku, matur nuwun karo kowe
Suaramu kuwi pancen, nyenengake.
Penyiar radio aku, sabendino ngrungo’ake
Suaramu ora biso, dilale’ake.

Suaramu, pancen penak, dirungo’ke
Gawe seneng, uwong sing podo, mirengke
Suaramu, ora biso, dilale’ke
Senajan, aku mung krungu suarane.

Penyiar radio aku, matur nuwun karo kowe
Suaramu kuwi pancen, nyenengake.
Penyiar radio aku, sabendino ngrungo’ake
Suaramu ora biso, dilale’ake.

Penyiar radio aku, matur nuwun karo kowe
Suaramu kuwi pancen, nyenengake.
Penyiar radio aku, sabendino ngrungo’ake
Suaramu ora biso, dilale’ake.
Suaramu ora biso, dilale’ake.

Lirik Lagu Yang Terkait:
Penyiar Radio – Didi Kempot

Temukan Mp3 Didi Kempot – Penyiar Radio