Lirik Lagu Didi Kempot – Ngoyak Tresno

By | Mei 13, 2024

Aku ora wedi
Panase segoro geni
Nengdi lungamu tak goleki….
Jerone samudro ora biso ngalangi
Tresnaku sing ono neng ati

Aku lan uripmu
Koyo langit lan bumi
Aku mlarat bondo
Duweku mung tresno iki
Aku dudu rojo uripku rekoso
Mung duwe nyowo lan roso tresno

Yen wis jodo
Aku lan kowe nyawiji
Sugih miskin ginaris kang dumadi
Yen wis jodo
Aku lan kowe nyawiji
Tresnoku mbok tompo tulus neng ati

Aku ora wedi
Panase segoro geni
Jerone samudro ora biso ngalangi

reff

Aku lan uripmu
Koyo langit lan bumi
Aku mlarat bondo
Duweku mung tresno iki
Aku dudu rojo uripku rekoso
Mung duwe nyowo lan roso tresno

Yen wis jodo
Aku lan kowe nyawiji
Sugih miskin ginaris kang dumadi
Yen wis jodo
Aku lan kowe nyawiji
Tresnoku mbok tompo tulus neng ati

Aku ora wedi
Panase segoro geni
Jerone samudro ora biso ngalangi
Tresnoku mbok tompo tulus neng ati

Lirik Lagu Yang Terkait:
Didi Kempot – Ngoyak Tresno

Temukan Mp3 Didi Kempot – Ngoyak Tresno