Lirik Lagu Didi Kempot – Neng Ngawi

By | January 17, 2022
Didi Kempot - Neng Ngawi

Srengenge padhangono ati iki
Singkirno mendung sing neng langit kuwi
Aku kepengin nyawang snadyan mung sedelo
Isih neng kene opo uwis lungo

Rembulan sing ono ing langit biru
Kancanono aku wong sing nandang rindu
Gandengen tanganku aku pengin ketemu
Ben mari roso kangene atiku

Neng kene neng kutho ngawi
Janjine tansah nresnani

Neng kene neng kutho ngawi
Janjimu jare ra lali
Naliko semono kowe pamit lungo
Neng kene neng prapatan kartonyono

Neng kene aku ora cidro janji
Nganti mati sumpah aku ora lali
Nduwe roso kangen aku yo isih seneng
Neng kene aku pengin urip bareng

Neng kene neng kutho ngawi
Janjine tansah nresnani

Neng kene neng kutho ngawi
Janjimu jare ra lali
Naliko semono kowe pamit lungo
Neng kene neng prapatan kartonyono
Naliko semono kowe pamit lungo
Neng kene neng prapatan kartonyono

Lirik Lagu Yang Terkait:
Didi Kempot – Neng Ngawi

Temukan Mp3 Didi Kempot – Neng Ngawi