Lirik Lagu Didi Kempot – Kopi Lampung

By | Juni 24, 2022

Didi Kempot - Kopi Lampung

Secangkir wedang kopi
Kopi lampung niku kopi asli
Gula batu nopo gula tebu
Srupat-sruput ping wanci telu

Wancine udan gerimis
Soyo wengi yo soyo ngeriwis
Gerimis kok ra’wis uwis
Terus kelingan koe wong manis

A… hu a… hu
U… ha u… ha

Merak bakahuni
Numpak kapal, kapale feri
Adoh adoh kowe ta parani
Mugo mugo kowe ra lali…

Merak bakahuni
Numpak kapal, kapale feri
Aku cinta setengah mati
Kelingan yen ngudek kopi

Kopi wedange, wedange kopi
Nggelar kloso ing wayah wengi
Aku cinta setengah mati
Kelingan yen ngudek kopi…

Secangkir wedang kopi
Kopi lampung niku kopi asli
Gulo batu nopo gulo tebu
Srupat sruput ping wanci telu

Wancine udan grimis
Soyo wengi yo soyo ngeriwis
Gerimis kok ra’wis uwis
Terus kelingan kowe wong manis

A… hu a… hu
U… ha u… ha

Merak bakahuni
Numpak kapal, kapale feri
Adoh adoh kowe tak parani
Mugo mugo kowe ra lali…

Merak bakahuni
Numpak kapal, kapale feri
Aku cinta setengah mati kelingan
Yen ngudek kopi

Ngombe wedang, wedange kopi
Nggeler kloso ing wayah wengi
Aku cinta setengah mati
Kelingan yen ngudek kopi

Ngombe wedang, wedange kopi
Nggeler kloso ing wayah wengi
Aku cinta setengah mati
Kelingan yen ngudek kopi

Lirik Lagu Yang Terkait:
DIDI KEMPOT – KOPI LAMPUNG

Temukan Mp3 Didi Kempot – Kopi Lampung