Lirik Lagu Didi Dhimas Diasmara Ft Shella Citra – DUDU SEWATES NGIMPI

By | August 24, 2021
Didi Dhimas Diasmara Ft Shella Citra - DUDU SEWATES NGIMPI

Sawangen aku sing lagi berjuang
Kasmaran iki dudu mung dolanan
Tresnoku marang sliramu
Wes gawe ayem atiku
Pengen sesandingan marang sliramu

Kang mas isoku mung nunggu
Katresnanku yo mung marang sliramu
Tak suwun lahir batinmu
Ikhlas ngancani uripku
Tekan sesandingan
Menempuh hidup yang baru

Bahagio rosone ati
Podo karepe nduweni
Katresnan iki
Dudu mung sewates ngimpi

Reff:
Janji suci ora bakal tak blenjani
Bebarengan nyawiji tekane mati
Niat ati iki wes mantep nglakoni
Mung sliramu sing dadi pilihan ati

Matur nuwun kang mas
Wes nguatke ati
Janji suci tak enteni
Bebarengan dadi siji tekane mati

Bahagio rosone ati
Podo karepe nduweni
Katresnan iki
Dudu mung sewates ngimpi

Reff:
Janji suci ora bakal tak blenjani
Bebarengan nyawiji tekane mati
Niat ati iki wes mantep nglakoni
Mung sliramu sing dadi pilihan ati

Matur nuwun kang mas
Wes nguatke ati
Janji suci tak enteni
Bebarengan dadi siji tekane mati
Janji suci tak enteni
Bebarengan dadi siji tekane mati
A..a ha aaa..

Lirik Lagu Yang Terkait:
DUDU SEWATES NGIMPI – Dhimas Diasmara Ft Shella Citra

Temukan Mp3 Didi Dhimas Diasmara Ft Shella Citra – DUDU SEWATES NGIMPI