Lirik Lagu DIANA SASTRA – CIBULAN

By | November 30, 2021
DIANA SASTRA - CIBULAN

Kelingan kula kelingan
Pelesiran jalan jalan
Lunga piknik ning cibulan
Rame rame sebebaturan

Muter muter ning pegunungan
Maksude luruh hiburan
Kanggo bebungah pikiran
Bari luruh pengalaman

Angin gunung sumeliwir
Banyu bening iwake pating gelibir
Lanang wadon adus adusan
Gede cilik sesenengan

Angin gunung sumeliwir
Banyu bening iwake pating gelibir
Lanang wadon adus adusan
Gede cilik sesenengan

Kula nglirik ngiwe nengen
Kaya greges ning angen angen
Pikiran ora karuan
Kelingan nasibe badan

Angin gunung sumeliwir
Banyu bening iwake pating gelibir
Lanang wadon adus adusan
Gede cilik sesenengan

Angin gunung sumeliwir
Banyu bening iwake pating gelibir
Lanang wadon adus adusan
Gede cilik sesenengan

Kula nglirik ngiwe nengen
Kaya greges ning angen angen
Pikiran ora karuan
Kelingan nasibe badan

Lirik Lagu Yang Terkait:
Diana Sastra – Cibulan

Temukan Mp3 DIANA SASTRA – CIBULAN