Lirik Lagu Dian Marshanda – Mung Fotomu

By | March 12, 2022
Dian Marshanda - Mung Fotomu

Nggugah tresno lan kangen rinduku
Nalikening nyawang fotomu
Sing tak simpen neng jero hapeku
Soyo nambah abot kangen atiku

Nadyan adoh jarak sliramu
Rabakal nyudo gede tresnoku
Nanging abot nahan pengen ketemu
Mergo sing tak biso mung nyawang fotomu

Jujur jeroning ati kebak kangenku
Mergo aku mung biso nyawang fotomu
Jujur jeroning ati gede tresnoku
Nanging aku mung biso nyawang fotomu

Jujur jeroning ati kebak kangenku
Mergo aku mung biso nyawang fotomu
Jujur jeroning ati gede tresnoku
Nanging aku mung biso nyawang fotomu

Nggugah tresno lan kangen rinduku
Nalikening nyawang fotomu
Sing tak simpen neng jero hapeku
Soyo nambah abot kangen atiku

Nadyan adoh jarak sliramu
Rabakal nyudo gede tresnoku
Nanging abot nahan pengen ketemu
Mergo sing tak biso mung nyawang fotomu

Jujur jeroning ati kebak kangenku
Mergo aku mung biso nyawang fotomu
Jujur jeroning ati gede tresnoku
Nanging aku mung biso nyawang fotomu

Jujur jeroning ati kebak kangenku
Mergo aku mung biso nyawang fotomu
Jujur jeroning ati gede tresnoku
Nanging aku mung biso nyawang fotomu

Tetes eloh moto iki
Bukti kangenku
Nanging aku mung biso
Nyawang fotomu

Lirik Lagu Yang Terkait:
Dian Marshanda – Mung Fotomu

Temukan Mp3 Dian Marshanda – Mung Fotomu