Lirik Lagu Dian Anic – Rangda ABG

By | October 27, 2021
Dian Anic - Rangda ABG

Tek tunggu tek tunggu langka kabare
Tek anti tek anti langka tekane
Wis seminggu kakang bli balik
Watir ilang watir diculik

Nyatane nyatane kakang wis ilang
Buktine buktine kakang diculik
Ilang rasa kasih sayange
Diculik ning rangda abg

Reff:
Tek tonton bae sampe kapan hubungane
Mader gah cuma seneng duwite bae

Rabi kelangan blenak turu blenak mangan
Tapi deweke karo rangda abg
Coba bayangaken yen kakang dadi kula
Coba ngrasakaken blenake wong dilelara

Nyatane nyatane kakang wis ilang
Buktine buktine kakang diculik
Ilang rasa kasih sayange
Diculik ning rangda abg

Reff:
Tek tonton bae sampe kapan hubungane
Mader kacuma seneng duwike bae

Rabi kelangan blenak turu blenak mangan
Tapi deweke karo rangda abg
Coba bayangaken yen kakang dadi kula
Coba ngrasakaken blenake wong dilelara

Tek tunggu tek tunggu langka kabare
Tek anti tek anti langka tekane
Wis seminggu kakang bli bali
Watir ilang watir diculik

Lirik Lagu Yang Terkait:
RANGDA ABG – DIAN ANIC

Temukan Mp3 Dian Anic – Rangda ABG