Lirik Lagu DIAN ANIC – AYANG AYANGAN

By | March 22, 2022
DIAN ANIC - AYANG AYANGAN

Kulane wis demen pisan
Ning kakang kula kedanan
Senajan langka uwonge
Nanging ana bayangane

Kula maju melu maju
Kula mundur melu mundur
Bayangane ana bae
Mendi bae melu bae

Senajana akeh batur pada dolan
Angger kesepian
Yen digawa lunga lunga jalan jalan
Kaya ning iringan

Apa maning yen lagi dodok dewekan
Ana ning lamunan
Sing bisa gawe seneng urip bahagia
Anane sampean

Ayang ayangan dadi bayangan..
Iku sampean gawe sun kebayang
Ayang ayangan dadi bayangan
Iku sampean gawe sun kedanan.

Kula maju melu maju
Kula mundur melu mundur.
Bayangane ana bae
Mendi bae melu bae.

Senajana akeh batur pada dolan
Angger kesepian
Yen digawa lulang lunga jalan jalan
Kaya ning iringan

Apa maning yen lagi dodok dewekan
Ana ning lamunan
Sing bisa gawe seneng urip bahgia
Anane sampean

Ayang ayangan dadi bayangan
Iku sampean gawe sun ke bayang
Ayang ayangan dadi bayangan
Iku sampean gawe sun kedanan

Lirik Lagu Yang Terkait:
DIAN ANIC – AYANG AYANGAN

Temukan Mp3 DIAN ANIC – AYANG AYANGAN