Lirik Lagu Dewi Azkia – Tepang Munggaran

By | April 22, 2022
Dewi Azkia - Tepang Munggaran

Tepang anu munggaran
Samar rasa samar polah
Hate masket lir kapelet
Sumeblak pating seredet

Naha saha atuh ari salira
Jiga moal aya gantina
Kasaha atuh kedah kasaha
Balaka ngedalkeun cinta

Hoyong namplokeun kasono
Kasono nu moal poho
Bongan bongan urang tepang
Bongan imut ngajalanan

Hoyong namplokeun kasono
Kasono nu moal poho
Bongan bongan urang tepang
Bongan imut ngajalanan

Nembus jantung hate
Mun kitu geuning birahi

Tepang anu munggaran
Samar rasa samar polah
Hate masket lir kapelet
Sumeblak pating seredet

Naha saha atuh ari salira
Jiga moal aya gantina
Kasaha atuh kedah kasaha
Balaka ngedalkeun cinta

Hoyong namplokeun kasono
Kasono nu moal poho
Bongan bongan urang tepang
Bongan imut ngajalanan

Hoyong namplokeun kasono
Kasono nu moal poho
Bongan bongan urang tepang
Bongan imut ngajalanan

Nembus jantung hate
Mun kitu geuning birahi

Lirik Lagu Yang Terkait:
Dewi Azkiya – Tepang Munggaran

Temukan Mp3 Dewi Azkia – Tepang Munggaran