Lirik Lagu Deviana Safara – Banyu Langit

By | January 11, 2020
Lirik Lagu Deviana Safara - Banyu Langit

Suoro Angin, Angin Sing Ngreridu Ati
Ngelingake, Sliramu Sing Tak Tresnani
Pengen Nangis, Ngetokke Eluh Ning Pipi
Suwe Ra Weruh, Senajan Mung Ono Ngimpi

Ngalemo..
Ngalem Ning Dodo-ku..
Tambanono Roso Kangen Ning Atiku

Ngalemo..
Ngalemo Ning A-ku..
Ben Ra Adem Kesiram Udan ing Dalu

Banyu Langit Sing Ono Duwur Kayangan
Watu Gedhe Kalingan Mendunge Udan
Telesono Atine Wong Sing Kasmaran
Setyo janji, Seprene Tansah Kelingan

Ademe…
Gunung Merapi Purbo~
Melu Krungu Suaramu, Ngomongke Opo

Ademe…
Gunung, Merapi Purbo~
Seng Neng Langgran Wonosari Yogyokarto~

Janjine…
Lungane Ra Nganti Suwe-Suwe
Pamit Esuk Lungane, Ra Nganti Sore

Janjine…
Lungo Ra Nganti, Smene Suwene
Nganti Kapan tak Enteni Sak Tekane

Udan Grimis, Telesono Klambi Iki
Jroning Dodo, Ben Ra Garing
Ngekep Janji

Ora Lamis
Gedene Nggon Ku Tresnani
Nganti kapan, Aku ora biso lali

Ademe…
Gunung Merapi Purbo~
Melu Krungu Suaramu Ngomongke Opo
Ademe…
Gunung Merapi Purbo~
Seng Neng Langgran Wonosari Yogyokarto~

Janjine..
Luangane Ra Nganti Suwe-Suwe
Pamet Esuk Lungane Ra Nganti Sore
Janjine..
Lungo Ra Nganti, Smene Suwene
Nganti Kapan Tak Enteni Sak Tekane…

Lirik Lagu Yang Terkait:
Happy Asmara – BANYU LANGIT, Deviana Safara – Banyu Langit – Nirwana

Temukan Mp3 Deviana Safara – Banyu Langit