Lirik Lagu Devi Aldiva & Brodin – New Pallapa – sumpah selikur 21 New Pallapa

By | October 14, 2019
Lirik Lagu Devi Aldiva & Brodin - New Pallapa - sumpah selikur 21 New Pallapa

kangmas
nimas

isuk isuk ojo nglindur
nyeret kursi koyo sepur
sing sabar ojo ngawur
yen salah salah ku opo
yen luput luput sepiro
sumpah yen ora percoyo

ojo silah ngalor ngidul
omonganmu mung ngedabrus
ora jebul jebul…. cumak ngibul
alesanmu mrono mrene
jare lembur nyambut gawe
jebul ngopeni wong seje

sedino sumpah ping songo
aku ra bakal percoyo
sumpaho kaping selikur
omonganmu ora manjur
wong lanang senenge goroh
wani sumpah ra wani ndodo

ra perlu sumpah selikur
omonganku pancen jujur
ora tembung woyo woro
kowe kok ora percoyo
nasi belum jadi bubur
luwih becik aku seng tak mundur

isuk isuk ojo nglindur
nyeret kursi koyo sepur
sing sabar ojo ngawur
yen salah salah ku opo
yen luput luput sepiro
sumpah yen ora percoyo

ojo silah ngalor ngidul
omonganmu mung ngedabrus
ora jebul jebul…. cumak ngibul
alesanmu mrono mrene
jare lembur nyambut gawe
jebul ngrembuk bakul tempe

sedino sumpah ping songo
aku ra bakal percoyo
sumpaho kaping selikur
omonganmu ora manjur
wong lanang senenge goroh
wani sumpah ra wani ndodo

ra perlu sumpah selikur
omonganku pancen jujur
ora tembung woyo woro
koe kok ora percoyo
nasi belum jadi bubur
luwih becik aku seng tak mundur

Lirik Lagu Yang Terkait:
Sumpah 21 Brodin Devi Aldiva New Pallapa

Temukan Mp3 Devi Aldiva & Brodin – New Pallapa – sumpah selikur 21 New Pallapa