Lirik Lagu Demy – LUNTUR WELASE

By | January 29, 2022
Demy - LUNTUR WELASE

Bengen sun mageh
Percoyo nyang riko
Isun riko siyo siyo

Bengen sun mageh
Kedanan nyang riko
Isun riko pulosoro

Serto saiki isun
Wis ono hang duweni
Riko teko..
Ngajak arep baleni

Ooh welas isun
Nyang riko wis kadung luntur
Ugo lawang atinisun
Wis ketutup petenge mendung

Mergane ati iki
Yo sing keneng dipokso
Tekad isun belani
Sing bakal balik nyang riko

Bengen sun mageh
Percoyo nyang riko
Isun riko siyo siyo

Bengen sun mageh
Kedanan nyang riko
Isun riko pulosoro

Serto saiki isun
Wis ono hang duweni
Riko teko..
Ngajak arep baleni

Ooh welas isun
Nyang riko wis kadung luntur
Ugo lawang atinisun
Wis ketutup petenge mendung

Ooh welas isun
Nyang riko wis kadung luntur
Ugo lawang atinisun
Wis ketutup petenge mendung

Mergane ati iki
Yo sing keneng dipokso
Tekad isun belani
Sing bakal balik nyang riko

Lirik Lagu Yang Terkait:
Luntur Welase – Demy

Temukan Mp3 Demy – LUNTUR WELASE