Lirik Lagu Della Monica – Ojo Dadi Pecundang

By | September 4, 2021
Della Monica - Ojo Dadi Pecundang

Ojo tau dadi pecundang
Mergo kelangan wong sing tok sayang
Iseh akeh konco sing neng mburimu

Dadi wong ojo goblok mencinta
Putus cinta ora masalah
Kowe ojo lemah

Mending balik kanan wae
Rene kumpul bareng konco-koncone
Timbang kowe mikir deke
Malah soyo mumet ndase

Dilarani bola-bali
Nanging opo kowe iseh bertahan
Pancen kowe goblok tenan
Mending golek tresno sing liyan

Ojo tau dadi pecundang
Mergo kelangan wong sing tok sayang
Iseh akeh konco sing neng mburimu

Dadi wong ojo goblok mencinta
Putus cinta ora masalah
Kowe ojo lemah

Yen perjuanganmu wes ra di gagas
Tresnomu go deke ora terbalas
Mending tinggalno
Ojo goblok mergo tresno

Percuma wae mbok pertahanke
Mergo deke wes gandeng karo tresno liyane
Konco mung iso ngabani
Nek kowe panggah ngeyel yo wes modaro

Lirik Lagu Yang Terkait:
HAPPY ASMARA – OJO DADI PECUNDANG, Della Monica – Ojo Dadi Pecundang

Temukan Mp3 Della Monica – Ojo Dadi Pecundang