Lirik Lagu Darso – Tangkeup Akang

By | January 10, 2022
Darso - Tangkeup Akang

Geuleuh-geuleuh ku naon
Sebel-sebel na kunaon
Asa teu boga salah
Ngarasa teu boga dosa
Beut percaya wae ka gosip
Pikiran jadi negatif
Nyangka-nyangka suudon
Jiga budak anu bolon
Naha teu cape hate
Nga-ngajak pasea wae
Yap kadieu tangkeup akang

Cinta akang sadalam laut kidul
Kadeudeuh lebar sajagat raya

Geura taropong hate akang moal bohong
Teuteup mata akang mun aya euneng
Taya gurat taya cupat
Taya bakat jadi playboy
Yap kadieu gabrug akang

Geuleuh-geuleuh ku naon
Sebel-sebel na kunaon
Asa teu boga salah
Ngarasa teu boga dosa
Beut percaya wae ka gosip
Pikiran jadi negatif
Nyangka-nyangka suudon
Jiga budak anu bolon
Naha teu cape hate
Nga-ngajak pasea wae
Yap kadieu tangkeup akang

Cinta akang sadalam laut kidul
Kadeudeuh lebar sajagat raya

Geura taropong hate akang moal bohong
Teuteup mata akang mun aya euneng
Taya gurat taya cupat
Taya bakat jadi playboy
Yap kadieu gabrug akang

Lirik Lagu Yang Terkait:
DARSO – Tangkeup Akang

Temukan Mp3 Darso – Tangkeup Akang