Lirik Lagu Darso – Pait Amisna Cinta

By | January 10, 2022
Darso - Pait Amisna Cinta

Saamis amisna madu
Teu saamis amisna cinta
Sapait paitna cangkudu
Teu sapait dusta cinta

Kuring cinta cinta mati
Cinta anjeun satengah mati
Cinta kuring meni polpolan
Cinta anjeun ngabungbulonan

Ka kuring cinta
Ka manehna cinta
Ka kuring sayang
Kamanehna sayang
Teuink kumaha ngabagi bagina
Dina hate…

Ka agungan cinta
Kasucian hate
Kaleungitan makna
Lamun ilang kasatiaan

Naha rek nyalahkeun
Lamun kuring kabawakeun
Ngarajut godaan
Nu ngarasuk na pikiran
Saha nu ngamimitian
Saha saha nu nyontoan
Naha rido anjeun diduakeun

Kuring cinta cinta mati
Cinta anjeun satengah mati
Cinta kuring meni polpolan
Cinta anjeun ngabungbulonan

Ka kuring cinta
Ka manehna cinta
Ka kuring sayang
Kamanehna sayang
Teuink kumaha ngabagi bagina
Dina hate…

Ka agungan cinta
Kasucian hate
Kaleungitan makna
Lamun ilang kasatiaan

Naha rek nyalahkeun
Lamun kuring kabawakeun
Ngarajut godaan
Nu ngarasuk na pikiran
Saha nu ngamimitian
Saha saha nu nyontoan
Naha rido anjeun diduakeun

Lirik Lagu Yang Terkait:
DARSO – Pait Amisna Cinta

Temukan Mp3 Darso – Pait Amisna Cinta