Lirik Lagu Darso – Nineung

By | March 6, 2022
Darso - Nineung

Nineung . . .nineung
Unggal dinteun manjang kangen
Unggal weungi kapi ati . . .

Nineung . . . .nineung
Unggal enjing ngalangkang
Unggal sonteun emut bae . . .

Upami katineung manteung
Upami hoyong patepung
Diri. . .. katalimbeung . . .

Upami rasa kapeuntang
Upami asih kabandang
Diri . . . kumalayang . . .

Nineung . . ..nineung
Siang weungi tetep nganti
Bulan bentang jadi saksi . . .

Nineung . . . nineung

Nineung . . . nineung
Unggal dinteun manjang kangen
Unggal weungi kapi ati . . .

Nineung . . . nineung
Unggal enjing ngalangkang
Unggal sonten emut bae . . .

Upami katineung manteung
Upami hoyong patepung
Diri. . . katalimbeung . . .

Upami rasa kapeuntang
Upami asih kabandang
Diri . . . kumalayang . . .

Nineung . . . .nineung
Siang weungi tetep nganti
Bulan bentang jadi saksi . . .

Nineung . . . . .nineung

Lirik Lagu Yang Terkait:
DARSO – NINEUNG

Temukan Mp3 Darso – Nineung