Lirik Lagu Darso – Hellow Cinta

By | January 10, 2022
Darso - Hellow Cinta

Hellow cinta ratuna hate
Anu dihayang hayang mani keukeuh

Hellow cinta mahkota rasa
Anu didamba damba saban waktu

Rasa anu dipendem pendem
Ngagolak ngagedur nyiksa pisan
Aduh mani teu tahan say…

Hate kompak jeung pikiran
Geus nguntup ngarebut ti manehna
Nu teu ngawin ngawin

Taun taun ngabogohan
Kawin mugen rerempodan
Resep ngoles tapi kawin mah ngeles

Geura pilih anu mapan
Anu siap dirapalan
Ieu abdi nagen rek ngalamar

Hellow cinta ratuna hate
Anu dihayang hayang mani keukeuh

Hellow cinta mahkota rasa
Anu didamba damba saban waktu

Rasa anu dipendem pendem
Ngagolak ngagedur nyiksa pisan
Aduh mani teu tahan say…

Hate kompak jeung pikiran
Geus nguntup ngarebut ti manehna
Nu teu ngawin ngawin

Taun taun ngabogohan
Kawin mugen rerempodan
Resep ngoles tapi kawin mah ngeles

Geura pilih anu mapan
Anu siap dirapalan
Ieu abdi nagen rek ngalamar

Taun taun ngabogohan
Kawin mugen rerempodan
Resep ngoles tapi kawin mah ngeles

Geura pilih anu mapan
Anu siap dirapalan
Ieu abdi nagen rek ngalamar

Ieu abdi nagen rek ngalamar

Lirik Lagu Yang Terkait:
DARSO – Hellow Cinta

Temukan Mp3 Darso – Hellow Cinta