Lirik Lagu Dara Ayu – Wes Wayahe

By | July 18, 2021
Dara Ayu - Wes Wayahe

Seprene aku njogo tresnomu
Jebul kowe tego ninggalke aku
Kowe lungo karo kae pilihanmu
Saiki mung loro ning njero atiku

Ora nyongko kowe nglarani aku
Opo wes ra eling karo janji-janjimu
Aku kudu kuat ati
Nglakoni uripku iki

Reff:
Wes wayahe aku nglalekke kowe
Ra wancine aku ngarepke kowe
Wes ngambyarno bubar sak kabehane
Tak ikhlasno kowe karo liyane

Wes cukup kowe nglarani aku
Saiki mung tak nggo noto atiku
Kowe tetep tak dongakke
Mugo bahagia selawaase

Reff:
Wes wayahe aku nglalekke kowe
Ra wancine aku ngarepke kowe
Wes ngambyarno bubar sak kabehane
Tak ikhlasno kowe karo liyane

Wes wayahe aku nglalekke kowe
Ra wancine aku ngarepke kowe
Wes ngambyarno bubar sak kabehane
Tak ikhlasno kowe karo liyane..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Dara Ayu – Wes Wayahe

Temukan Mp3 Dara Ayu – Wes Wayahe