Lirik Lagu DANANGDANZT – KESIKSO SEPI

By | August 1, 2021
DANANGDANZT - KESIKSO SEPI

Angel tak tambani
Raiso tak lali lali
Iseh nggondeli ati
Aku kesikso sepi

Wes nyobo tak pateni
Geni tresnoku iki
Ning iseh murup gedhe
Aku nyerah nglalekke

Jujur aku raiso
Ngapusi ati iki
Tak kuat kuatke tetep
Aku ringkih tanpo kowe

Reff:
Sak gedhene segoro
Sak jembare samudro
Tetep ora ono ora iso
Golek ganti sing podo

Mung kowe sijine tresno
Ora ono sing liyo
Sing iso nambani
Roso sepi ono neng ati iki

Wes nyobo tak pateni
Geni tresnoku iki
Ning iseh murup gedhe
Aku nyerah nglalekke

Jujur aku raiso
Ngapusi ati iki
Tak kuat kuatke tetep
Aku ringkih tanpo kowe

Reff:
Sak gedhene segoro
Sak jembare samudro
Tetep ora ono ora iso
Golek ganti sing podo

Mung kowe sijine tresno
Ora ono sing liyo
Sing iso nambani
Roso sepi ono neng ati iki

Sak gedhene segoro
Sak jembare samudro
Tetep ora ono ora iso
Golek ganti sing podo

Mung kowe sijine tresno
Ora ono sing liyo
Sing iso nambani
Roso sepi ono neng ati iki

Sing iso nambani
Roso sepi ono neng ati iki..

Lirik Lagu Yang Terkait:
DANANGDANZT – KESIKSO SEPI

Temukan Mp3 DANANGDANZT – KESIKSO SEPI