Lirik Lagu Dadang Anesa – CINTA KEBLANGSAK

By | February 19, 2022
Dadang Anesa - CINTA KEBLANGSAK

Kakang.., kula keblangsak
Lunga-lunga, sampe kesandung tunggak
Kaya.., wis ora kuat
Tetangisan, kula demen sampean

Dilawani, tanjak gunung mudun jurang
Kula ngulati, ning endi sampean

Rasane.., kula ora sanggup nahan
Pengen pisan, kelakon karo sampean

Pribasane, sampe langit lapis pitu
Wong demen, sampe kapan tek tunggu

Najan akhire, ketarak-tarak
Cinta kula keblangsak
Kaya.., wis ora kuat
Tetangisan, kula demen sampean

Dilawani, tanjak gunung mudun jurang
Kula ngulati, ning endi sampean

Rasane.., kula ora sanggup nahan
Pengen pisan, kelakon karo sampean

Pribasane, sampe langit lapis pitu
Wong demen, sampe kapan tek tunggu

Najan akhire, ketarak-tarak
Cinta kula keblangsak

Kaya.., wis ora kuat
Tetangisan, kula demen sampean

Kaya.., wis ora kuat
Tetangisan, kula demen sampean
Dilawani, tanjak gunung mudun jurang
Kula ngulati, ning endi sampean

Lirik Lagu Yang Terkait:
CINTA KEBLANGSAK – Dadang Anesa

Temukan Mp3 Dadang Anesa – CINTA KEBLANGSAK