Lirik Lagu Clara Gopa – Tresnomu Oplosan

By | November 17, 2020

Clara Gopa - Tresnomu Oplosan

Atiku dioplos meneh
Tresnaku digilir meneh
Loro loro atiku soyo akeh
Kowe gampang ngumbar janji
Jare nganti sumpah mati
Ning nyatane jebul kowe ngapusi
Tresnomu sayangmu kangenmu janjimu
Banget banget banget
Loro banget atiku
Tresnomu sayangmu kangenmu janjimu
Tego tego tenan
Aku dinggo giliran

Atiku dioplos meneh
Tresnaku digilir meneh
Loro loro atiku soyo akeh
Kowe gampang ngumbar janji
Jare nganti sumpah mati
Ning nyatane jebul kowe ngapusi
Tresnomu sayangmu kangenmu janjimu
Banget banget banget
Loro banget atiku
Tresnomu sayangmu kangenmu janjimu
Tego tego tenan
Aku dinggo giliran

Tresnomu sayangmu kangenmu janjimu
Banget banget banget
Loro banget atiku
Tresnomu sayangmu kangenmu janjimu
Tego tego tenan
Aku dinggo giliran
Tresnomu sayangmu kangenmu janjimu
Banget banget banget
Loro banget atiku
Tresnomu sayangmu kangenmu janjimu
Tego tego tenan
Aku dinggo giliran

Lirik Lagu Yang Terkait:
Clara Gopa – Tresnomu Oplosan

Temukan Mp3 Clara Gopa – Tresnomu Oplosan