Lirik Lagu CINTA TASHYA – JANJI KARI JANJI

By | Juni 16, 2022

CINTA TASHYA - JANJI KARI JANJI

Nglaleake kowe
Aku durung biso
Pisah karo kowe
Roso ati durung lilo
Rasane atiki
Ora biso ngapusi
Mung kowe siji wong sing
Tak tresnani

Lilo kudu lilo
Senadyan atiku loro
Sing tak tresno lungo
Lungane karo wong liyo
Susah kowe tak kancani
Bareng penak kowe lali
Kowe lungo ninggalke aku sing loro

Reff:
Mbiyen janjine
Susah seneng dilakoni
Nanging nyatane
Bareng seneng kowe lali
Mbiyen janjine
Urip sehidup semati
Nanging nyatane
Janjimu mung kari janji

Lilo kudu lilo
Senadyan atiku loro
Sing tak tresno lungo
Lungane karo wong liyo
Susah kowe tak kancani
Bareng penak kowe lali
Kowe lungo ninggalke aku sing loro

Reff:
Mbiyen janjine
Susah seneng dilakoni
Nanging nyatane
Bareng seneng kowe lali
Mbiyen janjine
Urip sehidup semati
Nanging nyatane
Janjimu mung kari janji

Mbiyen janjine
Susah seneng dilakoni
Nanging nyatane
Bareng seneng kowe lali
Mbiyen janjine
Urip sehidup semati
Nanging nyatane
Janjimu mung kari janji
Nanging nyatane
Janjimu mung kari janji..

Lirik Lagu Yang Terkait:
JANJI KARI JANJI – CINTA TASHYA

Temukan Mp3 CINTA TASHYA – JANJI KARI JANJI