Lirik Lagu CINGIRE BAND – ANAK GAUL SEKOLAHAN

By | November 3, 2020

CINGIRE BAND - ANAK GAUL SEKOLAHAN

Siji loro telu
Astone sedeku
Mirengake buguru
Menowo didangu

Ngu ngu nguyaih segara (malah) nek diomongi wong tua
Bocah esih sekolah, gayane mblarah mblarah
Rasane gaul banget, padahal blas ora peta
Uripe nang ndesa gayane sok ngota

Ngomong elu gua medok
Senenge ra nggo katok
Pedene upload tik tok
Janjane koe bocah tokloooo

Miki lagu nang sekolah, koe mesti ora ngerti
Wong mangsane sekolah, malah lunga mbuh mengendi
Dadi bocah aja wagu, sekolah kur ngarah sangu
Giliran ora diwei, ngamuki rama biyungmu

Mangkat sih mangkat, pikirane bel ngaso bek bali
Karepe gurune rapat, owalah koe bocah apa sih

Ngu ngu ngutek dong hey anak gaul sekolahan
Jam pelajaran malah nongkrong nang kantin madang
Percuma weteng di isi tapi utek kosong
Wayah bali ora bali eh malah nongkrong

Ini ibu budi, ini bapak budi
Pelajaran kaya kue tok sing diapali
Tapi budi mengdi, ra ana sing ngerti
Ora usah digoleti aluk melu nyanyi

Reff:

Hormati guru, sing aweh ilmu
Sayangi ortu, sing aweh sangu

Lirik Lagu Yang Terkait:
CINGIRE BAND – ANAK GAUL SEKOLAHAN

Temukan Mp3 CINGIRE BAND – ANAK GAUL SEKOLAHAN