Lirik Lagu Cindi Cintya Dewi – Sak Kuate Ati

By | Oktober 9, 2020

Cindi Cintya Dewi - Sak Kuate Ati

Ajarono aku nglarani atimu
Koyo sing mbok lakokoke ning aku
Wes bola bali ati mbo apusi
Kebangeten tenan karo awakku iki

Opo salah awakku iki
Opo kurang anggonku gemateni
Yen wes ora sayang cobo terus terang
Ra nyongko akhire aku kau tinggalkan

Sak kuat kuate ati ora iso
Nompo loro sing tak roso
Sak iso isone ati wes tak cobo
Ngikhklasno awakmu disanding wong liyo

Sak kuat kuate ati ora iso
Nompo loro sing tak roso
Sak iso isone ati wes tak cobo
Ngikhklasno awakmu disanding wong liyo

Sak kuat kuate ati ora iso
Nompo loro sing tak roso
Sak iso isone ati wes tak cobo
Ngikhklasno awakmu disanding wong liyo..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Sak Kuate Ati – Cindi Cintya Dewi

Temukan Mp3 Cindi Cintya Dewi – Sak Kuate Ati