Lirik Lagu Catur Arum – Sun Tutup Lawang Ati

By | December 30, 2021
Catur Arum - Sun Tutup Lawang Ati

Sing biso sun tahan maneng tetese iluh moto iki
Rosone koyo disiram geni
Kariyo tego riko gawe ngersulane dodo nong ngarep moto demenan ambi wong liyo
Manggan manggane seru welase tapi nyatane luput nong janjine

Sun tutup law-ng ati kanggo riko hang ngelarani
Batin iki wes cukup ngerasakno perih
Wujud welas sun hang suci riko gawe maruh ati
Mugi gusti hang bales liwat karmane riko biso ngerasakno

Lirik Lagu Yang Terkait:
Catur Arum – Sun Tutup Lawang Ati

Temukan Mp3 Catur Arum – Sun Tutup Lawang Ati