Lirik Lagu CATUR ARUM – Kembange Ati

By | July 29, 2021
CATUR ARUM - Kembange Ati

Kembang kembange ati
Yo mung riko kembange ati
Hang isun welasi
Hang isun welasi

Kembang kembange ati
Yo mung riko kembange ati
Hang isun kedani
Hang isun aboti

Reff:
Masio akeh kembang ring taman
Tapi mung siji riko pilihan
Maceme macem kembang ring dunyo
Kembang sing ono sang koyo riko

Arum gandane
Mung riko sing ono tunggale

Kembang kembange ati
Yo mung riko kembange ati
Hang isun welasi
Hang isun welasi

Kembang kembange ati
Yo mung riko kembange ati
Hang isun kedani
Hang isun aboti

Reff:
Masio akeh kembang ring taman
Tapi mung siji riko pilihan
Maceme macem kembang ring dunyo
Kembang sing ono sang koyo riko

Arum gandane
Mung riko sing ono tunggale
Arum gandane
Mung riko sing ono tunggale..

Lirik Lagu Yang Terkait:
CATUR ARUM – Kembange Ati

Temukan Mp3 CATUR ARUM – Kembange Ati