Lirik Lagu Catur Arum – Kangen Banyuwangi

By | Oktober 4, 2020

Catur Arum - Kangen Banyuwangi

Wis pirang minggu,
Lawase sing tau sun sambang
Yo wis pirang panenan,
Suwene sun nyonggo angenan

Nong gandane saking njah arum,
Nong cemese selendang kawung
Hang meruhi, hang nyangkungi
Kakang embok adik lan isun..

[ reff : ]
Wis pirang minggu,
Lawase sing tau sun sambang
Yo wis pirang panenan,
Suwene sun nyonggo angenan
Cemeh lawase, sing tau ngganteni
Nggawe mrinane, ati iki

Monggo isun, urip mulyo
Duwe nomo, duwe rego
Sing kiro lilo, madato lego
Kadhung durung, ndepani riko

He…, blambangan
He…, banyuwangi
He…, blambangan
He…, pucuk wetan

[ reff : ]
Cemeh lawase, sing tau ngganteni
Nggawe mrinane, ati iki

Monggo isun, urip mulyo
Duwe nomo, duwe rego
Sing kiro lilo, madato lego
Kadhung durung, ndepani riko

He…, blambangan
He…, banyuwangi
He…, blambangan
He…, pucuk wetan

Lirik Lagu Yang Terkait:
Catur Arum – KANGEN BANYUWANGI

Temukan Mp3 Catur Arum – Kangen Banyuwangi