Lirik Lagu Candra Banyu – Kelendi Maning

By | July 18, 2022
Candra Banyu - Kelendi Maning

Nong lakune angin tengah wengi
Gadukeno salam isun iki
Ati njelu sun kemulan sepi
Nyonggo roso yo kari gediki

Sun lan riko wes podo welase
Matri janji urip selawase
Yo apuo seprono seperene
Wong tuwek riko seng ono restune

Yo klendi maning,,,,,
Mulo isun sing suwe rupo
Yo kelendi maning
Mulo isun sing duwe dunyo

Tpi siji hang isun duweni
Roso welas sak tuluse ati
Tpi siji hang isun duweni
Wujud asih tulus sampek mati,,,,

Sun lan riko wes podo welase
Matri janji urip selawase
Yo apuo seprono seperene
Wong tuwek riko seng ono restune

Yo klendi maning,,,,,
Mulo isun sing suwe rupo
Yo kelendi maning
Mulo isun sing duwe dunyo

Tpi siji hang isun duweni
Roso welas sak tuluse ati
Tpi siji hang isun duweni
Wujud asih tulus sampek mati,,,

Ya duh gustimong ndiko hang ngerti
Kerenteke batin isun iki
Mugo baen wong tuwek ngerestui
Sun lan riko urip ddi siji

Lirik Lagu Yang Terkait:
KELENDI MANING – Candra Banyu

Temukan Mp3 Candra Banyu – Kelendi Maning