Lirik Lagu Arya Satria – LORONE ATI

By | April 5, 2022
Arya Satria - LORONE ATI

Nalikane smono, setahun kepungkur
Kowe pamit lungo, jare mung sedelo
Ganti tumetese, eluh ku neng pipi
Kowe ninggal’ake wong sing mbok tresnani

Nalikane smono, kowe ugo janji
Ra bakal blenjani ,marang tresno iki
Janji tak ugemi ugo tak gojeli
Esih tak ingeti ono ning ati iki

Seksi~ sepisan, janjimu mok.. ugemi
Kowe kirim warto, gawe ati~ku lego
Seksi kepindo, telat warto
Sing tak tompo
Aku eso ngerti, marang kaha-nan iki

Nanging sateruse aku malah mok apusi
Nyatane janjimu gawe larane atiku

Nalikane smono, kowe ugo janji
Ra bakal blenjani marang tresno iki
Janji tak ugemi, ugo tak gojeli
Esih tak ingeti ono ning ati iki

Seksi~ sepisan, janjimu mok ugemi
Kowe kirim warto gawe atiku lego
Seksi kepindo telat
Warto sing tak tompo
Aku~ iso ngerti marang kahanan iki

Nanging sateruse, aku malah mok apusi
Nyatane janjimu, gawe lorone atiku
Nyatane janjimu, gawe lorone atiku

Lirik Lagu Yang Terkait:
Arya Satria – Lorone Ati

Temukan Mp3 Arya Satria – LORONE ATI