Lirik Lagu Arya Satria Feat Rina Amelia – Gending Tresno

By | Februari 18, 2024

Sayang wong sing tak tresnani
Rungokno angin sing sumilir
Liwat nggowo gending tresno
Winongko dadi ganti tembange atiku

Sayang wong sing tak tresnani
Aku njaluk atimu koyo atiku
Setiyo njogo tresnaku
Koyo aku sing setyo njogo tresnamu

Senadyan kalingan samudro
Tresnaku ora bakal cidro
Senadyan kalingan gunung sing duwur
Tresnaku ora bakal luntur

Tresnaku amung kanggo sliramu
Ora ono wong liyo ning atiku
Tresnaku siji selawase
Tanpo umpomo ra ono watese

Sayang wong sing tak tresnani
Rungokno angin sing sumilir
Liwat nggowo gending tresno
Winongko dadi ganti tembange atiku

Sayang wong sing tak tresnani
Aku njaluk atimu koyo atiku
Setiyo njogo tresnaku
Koyo aku sing setyo njogo tresnamu

Senadyan kalingan samudro
Tresnaku ora bakal cidro
Senadyan kalingan gunung sing duwur
Tresnaku ora bakal luntur

Tresnaku amung kanggo sliramu
Ora ono wong liyo ning atiku
Tresnaku siji selawase
Tanpo umpomo ra ono watese

Sayang sliramu tresnoku..
Sayang sliramu tresnoku

Lirik Lagu Yang Terkait:
Gending Tresno – Arya Satria Feat Rina Amelia

Temukan Mp3 Arya Satria Feat Rina Amelia – Gending Tresno