Lirik Lagu Arya Galih – Nomerku Ora Ganti

By | August 9, 2021
Arya Galih - Nomerku Ora Ganti

Lara atiku mbok gawe lara
Lambeku mesem
Nanging lara seng tak pendem
Ra ono seng ngerti aku lara ati
Lara ati seng angel ditambani

Reff:
Susahmu karo aku
Senengmu karo wong liyo
Njur perjuanganku
Mbok anggep opo

Yen susah kowe teko
Yen seneng kowe lungo
Maturnuwun gawe atiku lara

Yen kowe lara ati
Nganti eluhmu netes neng pipi
Elingo nomerku ora ganti

Lara atiku mbok gawe lara
Lambeku mesem
Nanging lara seng tak pendem
Ra ono seng ngerti aku lara ati
Lara ati seng angel ditambani

Reff:
Susahmu karo aku
Senengmu karo wong liyo
Njur perjuanganku
Mbok anggep opo

Yen susah kowe teko
Yen seneng kowe lungo
Maturnuwun gawe atiku lara

Yen kowe lara ati
Nganti eluhmu netes neng pipi
Elingo nomerku ora ganti
Elingo
Elingo nomerku ora ganti..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Arya Galih – Nomerku Ora Ganti

Temukan Mp3 Arya Galih – Nomerku Ora Ganti