Lirik Lagu Arif Citenx – Santri Pekok

By | January 13, 2022
Arif Citenx - Santri Pekok

Genduk denok santri lulusan pondok
Isih perawan dorong tau kedemok
Tak rewangi sarungan gawe songkok
Assalamualaikuum…
Lha kok bapake melerok

Tak rewangi ngempet ora ngerokok
Macak sopan ben koyok kang pondok
E lha dalah suwengku lali nyoplok
Jare bapake aku koyok santri pekok

Tobat kapok lombok
Kadang lurus kadang menggok
Dongakno ben kapok aku pingin oleh denok
Wes taun taunan aku waleh dadi preman
Pingin tobat tenan
Ben oleh bojo seng iman

Tobat kapok lombok
Kadang lurus kadang menggok
Dongakno ben kapok aku pingin oleh denok
Wes taun taunan aku waleh dadi preman
Pingin tobat tenan
Ben oleh bojo seng iman

Genduk denok santri lulusan pondok
Isih perawan dorong tau kedemok
Tak rewangi sarungan gawe songkok
Assalamualaikuum…
Lha kok bapake melerok

Tak rewangi ngempet ora ngerokok
Macak sopan ben koyok kang pondok
E lha dalah suwengku lali nyoplok
Jare bapake aku koyok santri pekok

Tobat kapok lombok
Kadang lurus kadang menggok
Dongakno ben kapok aku pingin oleh denok
Wes taun taunan aku waleh dadi preman
Pingin tobat tenan
Ben oleh bojo seng iman

Tobat kapok lombok
Kadang lurus kadang menggok
Dongakno ben kapok aku pingin oleh denok
Wes taun taunan aku waleh dadi preman
Pingin tobat tenan
Ben oleh bojo seng iman

Tobat kapok lombok
Kadang lurus kadang menggok
Dongakno ben kapok aku pingin oleh denok
Wes taun taunan aku waleh dadi preman
Pingin tobat tenan
Ben oleh bojo seng iman

Lirik Lagu Yang Terkait:
Arif Citenx – Santri Pekok

Temukan Mp3 Arif Citenx – Santri Pekok