Lirik Lagu Ardia Diwang Probowati – Titip Roso Kangen

By | Juli 27, 2022

Ardia Diwang Probowati - Titip Roso Kangen

Hangiring angin wengi
Tak laraske tresno ne ati
Agawe kangen roso ing sepi
Bungahe atiku…
Yen eling esemu..
Gambarke kangen…
Marang sliramu…

Ning langit katon gumebyar
Kerlip lintang nyinari bumi
Hawaning wengi nambah kangen iki
Siramono ati…
Kang nandang kasmaran…
Tak simpen roso…
Pingin sesandingan..

Ning kerlipe lintang..
Tak titipne roso kangenku
Senadyan adoh jarakmu
Rasane tansah…
Sinanding sliramu…

Tak roso katon nyoto
Pasuryanmu ono ing netro
Tak pisah jarak lan wektu
Ra ngalangi…
Anggonku kas..maran….

Hangiring angin wengi
Tak laraske tresno ne ati
Agawe kangen roso ing sepi
Bungahe atiku…
Yen eling esemu..
Gambarke kangen…
Marang sliramu…

Ning langit katon gumebyar
Kerlip lintang nyinari bumi
Hawaning wengi nambah kangen iki
Siramono ati…
Kang nandang kasmaran…
Tak simpen roso…
Pingin sesandingan..

Ning kerlipe lintang..
Tak titipne roso kangenku
Senadyan adoh jarakmu
Rasane tansah…
Sinanding sliramu…

Tak roso katon nyoto
Pasuryanmu ono ing netro
Tak pisah jarak lan wektu
Ra ngalangi…
Anggonku kas..maran

Lirik Lagu Yang Terkait:
Ardia Diwang Probowati – Titip Roso Kangen

Temukan Mp3 Ardia Diwang Probowati – Titip Roso Kangen