Lirik Lagu Angin Sore Official – Ngenteni Tresnamu

By | September 5, 2021
Angin Sore Official - Ngenteni Tresnamu

Sumilire angin sore iki
Nambahi roso kangen marang aku
Tak tunggu tekamu neng kene
Malah koe gandengan ro liyane

Gawe loro atiku, atiku loro
Nompo kenyataan sing wes mbok lakoni

Roso iki ora iso di apusi
Ati wes kadung ora iso nrimo kenyataane
Tetep tak tunggu, sliramu bali marang aku
Mugo mugo gusti paring ijabahi
Ngluluhke atimu yo mung kanggo aku

Tulung ngertenono roso iki
Sing wes suwe tak pendem jroning ati
Roso ati iki ora iso ngliyo
Opo maneh ninggalke koe lungo

Gawe loro atiku, atiku loro
Nompo kenyataan sing wes mbok lakoni

Roso iki ora iso di apusi
Ati wes kadung ora iso nrimo kenyataane
Tetep tak tunggu, sliramu bali marang aku
Mugo mugo gusti paring ijabahi
Ngluluhke atimu yo mung kanggo aku

Roso iki ora iso di apusi
Ati wes kadung ora iso nrimo kenyataane
Tetep tak tunggu, sliramu bali marang aku
Mugo mugo gusti paring ijabahi
Ngluluhke atimu yo mung kanggo aku

Ngluluhke atimu yo mung kanggo aku
Ngluluhke atimu yo mung kanggo aku

Lirik Lagu Yang Terkait:
Angin Sore Official – Ngenteni Tresnamu

Temukan Mp3 Angin Sore Official – Ngenteni Tresnamu