Lirik Lagu Anggun Pramudita – Kowe Ngilang

By | August 19, 2021
Anggun Pramudita - Kowe Ngilang

Roh siji angenanku
Biso urip bareng selawase
Susah seneng karo kowe

Ojo kowe nganti dolanan
Terus kowe ngilang
Mergo saiki sayangku temenan

Mugo terus langgengo
Janji kowe bakal tak jogo
Sabendinane dongaku
Kowe bakal dadi jodoku

Reff:
Yo mung sliramu gawe atiku tenang
Esem guyumu sing gawe
Saben bengiku kelingan

Janjiku bakal bahagiakne dirimu
Kowe sing tak kanti
Tulung imbangi perasaan iki

Ojo kowe nganti dolanan
Terus kowe ngilang
Mergo saiki sayangku temenan

Mugo terus langgengo
Janji kowe bakal tak jogo
Sabendinone dongaku
Kowe bakal dadi jodoku

Reff:
Yo mung sliramu gawe atiku tenang
Esem guyumu sing gawe
Saben bengiku kelingan

Janjiku bakal bahagiakne dirimu
Kowe sing tak kanti
Tulung imbangi perasaan iki

Yo mung sliramu gawe atiku tenang
Esem guyumu sing gawe
Saben bengiku kelingan

Janjiku bakal bahagiakne dirimu
Kowe sing tak kanti
Tulung imbangi perasaan iki..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Anggun Pramudita – Kowe Ngilang

Temukan Mp3 Anggun Pramudita – Kowe Ngilang