Lirik Lagu Aminah Zahra – PANAS UDAN MESEM

By | January 26, 2022
Aminah Zahra - PANAS UDAN MESEM

Nyawang biru langit,,
Adem semilir angin,dino iki..
Magih tetep podo, koyo
Jaman semono isun riko..

Guyon keloronan, koyo
Sing ono tanggungan..
Sampek saiki, mugi bareng selawase…

Panas lan udan, sing dadi
Alangan jantah bareng…
Mung kondo yakin, mung kondo
Iklas mugio langgeng..

Sun jalok tetep anteng,cumenengno..
Ojo kepencot gudo manise howo..

Panas sing dadi paran..
Udan sing dadi alangan..
Sun matur nong riko ati sun ketulungan..

Bener hang aran kedanan..
Sing mikir dalan wetan..
Pokok semanding sampek lali mangan..

Panas sing dadi paran..
Udan sing dadi alangan..
Sun matur nong riko ati sun ketulungan..

Bener hang aran kedanan..
Sing mikir dalan wetan..
Pokok semanding sampek lali mangan.

Panas sing dadi paran..
Udan sing dadi alangan..
Sun matur nong riko ati sun ketulungan..

Bener hang aran kedanan..
Sing mikir dalan wetan..
Pokok semanding sampek lali mangan..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Aminah Zahra – Panas Udan Mesem

Temukan Mp3 Aminah Zahra – PANAS UDAN MESEM