Lirik Lagu AMALIA SYIFA – PENGEN NYANDING KOWE

By | August 4, 2021
AMALIA SYIFA - PENGEN NYANDING KOWE

Tak tulisne syair lagu iki
Mung kanggo awakmu sing dadi
Kembange ati
Raono roso liyo sing nggawe seneng
Mung tekamu sing tak enteni

Sinare cahyo ono netramu
Sing biso nggawe adem ono
Ning jero ati
Katon katone yo mung ono esemu
Ning saben bengi dadi impenku

Reff:
Pengenku nyanding kowe
Selawase uripku
Senadyan akeh cobane
Bakal tak perjuangne

Tulung jogonen atimu
Ojo ngeliyo tresnomu
Mantepno ning ati
Cukupno kanggo aku selawase

Sinare cahyo ono netramu
Sing biso nggawe adem ono
Ning jero ati
Katon katone yo mung ono esemu
Ning saben bengi dadi impenku

Reff:
Pengenku nyanding kowe
Selawase uripku
Senadyan akeh cobane
Bakal tak perjuangne

Tulung jogonen atimu
Ojo ngeliyo tresnomu
Mantepno ning ati
Cukupno kanggo aku selawase

Pengenku nyanding kowe
Selawase uripku
Senadyan akeh cobane
Bakal tak perjuangne

Tulung jogonen atimu
Ojo ngeliyo tresnomu
Mantepno ning ati
Cukupno kanggo aku selawase
Hu..uu selawase..

Lirik Lagu Yang Terkait:
AMALIA SYIFA – PENGEN NYANDING KOWE

Temukan Mp3 AMALIA SYIFA – PENGEN NYANDING KOWE