Lirik Lagu Alvi Ananta Ft Koko Arya – Sandiworo

By | July 20, 2021
Alvi Ananta Ft Koko Arya - Sandiworo

Ati iki dudu watu
Sing gampang mbok gawe tatu
Ati iki dudu wesi
Sing mbendino iso mbok larani

Sepurane wis ra iso
Timbang batinku nelongso
Wis cukup semene wae
Roso tresnoku neng kowe

Tresno iki mung kanggo kowe selawase
Ra ono ati liyane
Nanging kowe mung gawe atiku nelongso
Tresnomu mung sandiworo

Tutupen cerito iki
Yen koyo ngene akhire
Lalekno kabeh kenagan karo aku
Lungo’o teko atiku

Ati iki dudu watu
Sing gampang mbok gawe tatu
Ati iki dudu wesi
Sing mbendino iso mbok larani

Tresno iki mung kanggo kowe selawase
Ra ono ati liyane
Nanging kowe mung gawe atiku nelongso
Tresnomu mung sandiworo

Tutupen cerito iki
Yen koyo ngene akhire
Lalekno kabeh kenagan karo aku
Lungo’o teko atiku

Tutupen cerito iki
Yen koyo ngene akhire
Lalekno kabeh kenagan karo aku
Lungo’o teko atiku

Lungo’o teko…atiku

Lirik Lagu Yang Terkait:
Alvi Ananta Ft Koko Arya – Sandiworo

Temukan Mp3 Alvi Ananta Ft Koko Arya – Sandiworo