Lirik Lagu Agus Kapinis – LEUWI LANGIT

By | February 18, 2022
Agus Kapinis - LEUWI LANGIT

Sawung jabung tumalapung
Nepungkeun tali paranti
Nyukcruk galur patilasan
Sunan gunung jati

Sihung sima jeung wibawa
Weruh sadurung winara
Ka ais ngampih ngabukti
Ngariksa diri …

Mung gusti pangeran abdi
Bukakeun ijabna diri
Mung gusti sembaheun abdi
Tebihkeun sagala cocobi

Leuwi langit …leuwi langit
Napak tilas tali paranti
Leuwi langit… leuwi langit
Nepungkeun silaturahmi

Kudu karampa karasaa
Hasil tirakat baheula
Sangkan pinanggih jeung bagja
Geura riksa raga

Sihung sima jeung wibawa
Weruh sadurung winara
Ka ais ngampih ngabukti
Ngariksa diri ..

Mung gusti pangeran abdi
Bukakeun ijabna diri
Mung gusti sembaheun abdi
Tebihkeun sagala cocobi

Leuwi langit …leuwi langit
Napak tilas ..tali paranti
Leuwi langit… leuwi langit
Nepungkeun silaturahmi

Leuwi langit …leuwi langit
Napak tilas tali paranti
Leuwi langit… leuwi langit
Nepungkeun silaturahmi

Lirik Lagu Yang Terkait:
Agus Kapinis – LEUWI LANGIT

Temukan Mp3 Agus Kapinis – LEUWI LANGIT