Lirik Lagu Adimas Bagus – Tulung Bali

By | August 21, 2021
Adimas Bagus - Tulung Bali

Dek aku njaluk pangapuramu
Mergane aku wes gawe tatu atimu
Dek tulung rungokno ati iki
Nangis mergo kelingan sliramu
Cah ayu

Mbok tulung bali neng ati iki
Aku kangen dino dino wingi
Aku ngerti opo salahku iki
Aku janji ra bakal mbaleni

Reff:
Aku ngerti yen koe kuciwo
Aku nyuwun pangapuro
Aku ngerti yen koe loro ati
Tulung dingapurani

Mbok tulung bali neng ati iki
Aku kangen dino dino wingi
Aku ngerti opo salahku iki
Aku janji ra bakal mbaleni

Reff:
Aku ngerti yen koe kuciwo
Aku nyuwun pangapuro
Aku ngerti yen koe loro ati
Tulung dingapurani

Aku ngerti yen koe kuciwo
Aku nyuwun pangapuro
Aku ngerti yen koe loro ati
Tulung dingapurani

Nanging malah koe milih mlaku dewe
Aku mung iso dongake
Mugo koe bahagia karo liyane
Aku rapopo neng kene
Aku rapopo neng kene..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Tulung Bali – Adimas Bagus

Temukan Mp3 Adimas Bagus – Tulung Bali