Lirik Lagu ABAH LALA – OJO DIBANDINGKE

By | Agustus 18, 2022

ABAH LALA - OJO DIBANDINGKE

Mung ko ngene kok dibanding-bandingke
Saing-saingke yo mesti kalah
Ku berharap engkau mengerti
Dihati ini hanya ada kamu

Jelas bedo yen dibandingke
Ora ono sing tak pamerke
Aku raiso yen kon gawe-gawe
Jujur sak onone

Sopo wonge sing ra loro ati
Wes ngancani tekan semene
Nanging kabeh ora ono artine
Ra ono ajine

Reff:
Mung ko ngene kok dibanding-bandingke
Saing-saingke yo mesti kalah
Tak oyak o aku yo ora mampu
Mung sak kuatku mencintaimu

Ku berharap engkau mengerti
Dihati ini hanya ada kamu

Sopo wonge sing ra loro ati
Wes ngancani tekan semene
Nanging kabeh ora ono artine
Ra ono ajine

Reff:
Mung ko ngene kok dibanding-bandingke
Saing-saingke yo mesti kalah
Tak oyak o aku yo ora mampu
Mung sak kuatku mencintaimu

Ku berharap engkau mengerti
Dihati ini hanya ada kamu

Mung ko ngene kok dibanding-bandingke
Saing-saingke yo mesti kalah
Tak oyak o aku yo ora mampu
Mung sak kuatku mencintaimu

Ku berharap engkau mengerti
Dihati ini hanya ada kamu
Aku yakin engkau dan aku
Kan bersatu hingga akhir waktu..

Lirik Lagu Yang Terkait:
OJO DIBANDINGKE – ABAH LALA, DENNY CAKNAN Feat ABAH LALA – OJO DIBANDINGKE

Temukan Mp3 ABAH LALA – OJO DIBANDINGKE